Houten zonnebril!

Ja, de zon is bijna weg, maar toch, een houten zonnebril, hoe stoer, en hoe ontzettend milieutechnisch verantwoord!

Koop jij deze zonnebril van hout, dan geven de makers ook nog eens 10% van de winst terug aan non-profit organisaties.
Wil je bewijs? Zie en koop deze bril op iwantproof.com

Wat anderen zeggen

  1. Jean 21 maart 2012 om 17:53

    DE trend voor 2012. Zelf heb ik een vintage houten zonnebril van het Franse merk Waiting for the Sun (w/sun) gekocht via de Nederlandse website http://www.the-lifestyle-company.nl . Leuke van w/sun is dat ze internationale kunstenaars een ontwerp laten maken voor een sjaal/bandana waarin je zonnebril wordt verpakt. Echt super. Ik heb de bril nu twee weken en krijg ongelofelijk veel reacties. En hij zit ook nog lekker….
    Nu nog een houten horloge erbij en de zomer mag beginnen.

  2. Rene 21 juni 2012 om 17:49

    Ik heb er zelf één van Hout Couture (www.houtcouture.com). Supermooi en ook nog eens betaalbaar. Ze worden met de hand gemaakt in Kaapstad Zuid-Afrika en voor elke verkochte bril wordt er een boom geplant.