Stekker varken.

Een stekkerdoos in de hoek van de kamer ziet er eigenlijk niet uit. Maar wie kan er tegenwoordig nog zonder? Wij in ieder geval niet. Dit varkentje is een mooie oplossing! De krulstaat van het varken is het snoer en verder spreekt hij helemaal voor zich. Gewoon een gaaf ding van Art. Lebedev Studio.

Wat anderen zeggen

  1. Rini Tanke 17 december 2011 om 16:36

    Ik heb gezocht, maar ik kan het ding nog verder nergens kopen. Het is zeker handig om alle laadapparaten maar even te ordenen.

  2. Mijn Mening 18 oktober 2013 om 08:43

    Gelukkig maar dat deze nergens te koop is. Het is een ding dat gevaarlijk kan zijn. Er zit namelijk een geaarde contactstop (stekker) aan terwijl de contactdozen in het varken allemaal zonder aarde zijn. Als je er dus iets op aansluit dat geaard moet zijn, dan is het niet geaard. Bij een kortsluiting kun je dan geëlektrocuteerd worden.