santa_hat_brownie

Voor de kerst: Kerstmuts brownies.

Deze sites betreden is op eigen risico! Want hier krijg je honger van! Neem nou deze Santa Hat Brownies van Daisy’s World, super makkelijk te maken, ontzettend leuk en heel erg lekker! En het brownies recept haalde Daisy weer van de site van ericasweettooth.com en wat een site is dat, daar krijg je echt spontaan bakneigingen van, ja BAKneigingen! Ook een leuk kerst idee zijn deze kerstboom brownies tevens gemaakt met aardbei, want aardbei en chocolade is natuurlijk gewoon een geweldig lekkere combinatie. Wij zouden er een glaasje champagne bij drinken.

 

Wat anderen zeggen

 1. hans 12 december 2012 om 17:34

  Mooie brownies!!

  mooie kerstbrownies

  • Nelly 26 mei 2016 om 15:51

   Ah, i see. Well thta’s not too tricky at all!”

 2. melanie 13 november 2014 om 09:14

  Zien er echt zo lekker uit!

 3. jessica 17 december 2014 om 13:21

  Wil graag recept in Nederlands iemand ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *