Touchscreen handschoenen van Muji

Ja, handschoenen en touchscreens gaan niet samen. Je ziet heel vaak mensen moeilijk doen om hun telefoon of Ipod te gebruiken. Handschoenen gaan uit, de neus wordt gebruikt om de telefoon op te nemen. Mensen drager midden in de winter handschoenen zonder vingertoppen, niet handig. Maar Muji heeft de oplossing!

Geleidende vezels worden in de top van de wijsvinger en duim mee geweven zodat je altijd je telefoon kunt gebruiken als je je handschoenen aan hebt. Super handig! Minder handig is dat ze zo populair zijn en maar $24,95 kosten en dat ze voor dit seizoen dus al helemaal uitverkocht zijn. Een alternatief zijn de E-tip gloves van The North Face, zelfde effect maar iets minder hip.

Wat anderen zeggen

  1. Rini tanke 9 december 2011 om 10:34

    Super handig, je kunt nu met warme handen telefoneren en chatten. Leuke site trouwens inspiratieblog.nl

  2. Niek 10 december 2011 om 09:57

    Hier in Berlijn in de Muji-store zijn ze helaas ook uitverkocht… maar op Amazon o.i.d. zijn ze ook van andere merken te vinden.

  3. Sander 12 december 2011 om 12:43

    Vandaag zijn ze in de aanbieding op 1dayfly.com 🙂