Altijd en overal je telefoon en tablets opladen.

Heel leuk al die smartphones, tablets en e-readers maar het zwakste punt blijft toch vaak de batterij. Gebruik je ze veel dan houdt de batterij het vaak geen dag vol. Heb je geen zin om de hele dag met allemaal verschillende opladers rond te lopen dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze stijlvolle Roll up travel charger.

Eén stekker en 4 verschillende connectors zodat bijna alle telefoons en tablets (tegelijk) opgeladen kunnen worden. Voorzien van een mooi en vooral handig mapje waar je alles in kunt rollen. En voor $33,99 leuk voor jezelf maar ook een leuk kerstcadeau.

Wat anderen zeggen

  1. Johnk67 28 april 2014 om 08:07

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content! egceaebcckce