Gebakken eitje met prosciutto en gruyère

Goedemorgen! Misschien niet direct een ontbijt voor doordeweeks maar dit is een prima kerstontbijt recept! Een kerstontbijt moet namelijk niet te moeilijk maar wel smakelijk en  stijlvol zijn. Dit recept is vrij eenvoudig, smaakt heerlijk en is best luxe! Perfect dus voor een gezellig kerstontbijt! Een gebakken eitje met prosciutto en Gruyère, en zo maak je het:
Een plakje prosciutto (of twee) over de bodem en de zijkanten van een schaaltje leggen. In dit schaaltje met prosciutto breek je een eitje, doe je een scheutje room en vervolgens strooi je er een beetje geraspte Gruyère en verse zwarte peper over. Ongeveer tussen de 8 en 12 minuten in de oven op 180 graden totdat het eitje is zoals jij hem lekker vindt. (Let op: de eitjes garen nog iets door dus je moet ze net iets eerder uit de oven halen, misschien dus eerst een keertje voor jezelf proberen.. Wat natuurlijk geen straf is)

Wij kwamen dit ontbijtrecept tegen op two-tarts.com

Ben je de eerste die een reactie achterlaat?