Fotorealistisch tekenen. Roberto Bernardi kan het!

Soms heb je mensen die goed kunnen tekenen. Zo lieten we laatst al de tekening van Miquel Endara zien, die was gemaakt door 3.2 miljoen penpuntjes te zetten.. Nu kwamen we een tekening van Roberto Bernardi tegen. Ja wij dachten ook dat het een foto was maar het is toch echt een tekening. Dan heb je best wel talent!

Wat anderen zeggen

  1. Branko Booij 27 januari 2012 om 14:04

    Best wel….? Als ie dat nou ook nog een beetje snel kan, dan kan hij zijn fotocamera wel weggooien!

  2. Asjemenou 2 maart 2012 om 10:20

    Tja, ik zeg toch: eerst zien dan geloven. Misschien heeft ie wel een foto bewerkt in Photoshop? Ik kan in ieder geval moeilijk geloven dat iemand zo gedetailleerd en in perfect perspectief kan tekenen uit de losse hand. Daar moeten toch hulpmiddelen aan te pas zijn gekomen (al dan niet digitaal)…