Geweldige houten tafel.

Tafels met oude tafelbladen zien we regelmatig. Ook steigerhout wordt steeds vaker gebruikt bij het produceren van tafels en andere meubels.
Maar sommige exemplaren lukken we heel erg goed, zoals deze tafel geheel uit onbewerkt hout. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zo’n tafel?

Deze tafel kwamen we tegen op de blog: Black & Iffel

Wat anderen zeggen

  1. Bas 24 maart 2012 om 00:24

    Na jaren van plastic en koud design is hout weer erg sterk in opkomst dat zie ik gelukkig ook hier, mooie meubelen in verschillende stijlen, zeer fraai, persoonlijk vind ik de badkamer erg mooi, zou ook een mooie aanwinst zijn op onze eigen website teakhout de leeuw van alles over teakhout !

  2. Ted Ortiz 7 januari 2013 om 17:26

    Opknappen Oude tafels waarmee je zo aan de slag kunt, vind je bij kringloopwinkels. Wanneer je de tafel opnieuw gaat verven, is goed ontvetten en schuren in de houtrichting echt een must. Hierdoor zorg je ervoor dat de verf straks beter hecht aan het hout en het resultaat mooier en duurzamer wordt. Je kunt het beste eerst ontvetten en dan schuren, omdat je anders de vettigheid in het hout schuurt. In plaats van ammoniak kun je beter kiezen voor een speciale rinser, zoals van Flexa . Op http://www.ariadneathome.nl/ideeengids kun je terecht voor diverse verfideeën en technieken.

  3. Angelina 14 oktober 2014 om 10:05

    Prachtig! Ik ben echt een fan van houten tafels. Zelf heb ik dan ook een robuuste boomstamtafel van massief robuust eiken, geweldig. Houten tafels brengen zo veel sfeer met zich mee.